Wij helpen je de mooiste buitenruimtes creëren

Wij willen dat je outdoor living ten volle kan beleven, daarom bieden wij innovatieve en ecologische bodemproducten aan voor tuin en park.

Wij helpen je de mooiste buitenruimtes creëren

Wie zijn wij?

In 2000 werd de handel in siergrind gestart met welgeteld één soort grind op voorraad. Vandaag verwelkomt Gravelart klanten uit de Benelux en Frankrijk die bij ons kiezen uit meer dan 100 verschillende soorten siergrind, lava en een uitgebreid gamma tuin- en vijverproducten. 

Wij geloven dan ook in groei en meer nog: wij beseffen dat groei verantwoordelijkheden met zich mee brengt. Gravelart is als organisatie niet alleen verantwoordelijk voor zijn medewerkers, maar ook voor iedereen die betrokken is bij het proces van A tot Z.  Door hier rekening mee te houden kunnen we ons steentje bijdragen, want duurzaam meerwaarde creëren is nu eenmaal waar Gravelart voor gaat.

Gravelart is gebouwd op professionals die niet bang zijn om zichzelf in vraag te stellen, integendeel, dit maakt deel uit van ons DNA. Het past in onze no-nonsense mentaliteit. Zo geraken wij verder. Zo komen wij tot innovaties en laat dat nu net zijn waar Gravelart keigoed in is.

Wie zijn wij?

Build to last

Gravelart staat achter haar missie en doet er alles aan om zowel het socio-economische als het ecologische aspect van het bedrijf op een innovatieve en verantwoorde manier verder uit te bouwen.

Wij willen het "maatschappelijk verantwoord ondernemen" overstijgen, vandaar dat wij spreken van BTL-ondernemerschap, wat staat voor: ‘Build-to-last’. Wij zijn er van overtuigd een verschil te kunnen maken in onze wereld door te bouwen voor toekomstige generaties.

Er is namelijk maar één wereldbol en die moet blijven meegaan lang nadat wij er niet meer zijn.

Build to last

Wij zijn op zoek naar:

Commercieel Logistieke Teamleader

Een dag als medewerker in het commerciële & logistieke team?

Samen met het team, die op vandaag uit 12 enthousiaste en gedreven mensen bestaat, ben je verantwoordelijk voor een gevarieerd takenpakket. Je hebt reeds een 5-tal jaar ervaring in een commerciële, logistieke of aankoopfunctie en je bent klaar voor een volgende stap.

Je bent een pietje-precies en probeert altijd alles tot in de puntjes in orde te brengen. Je functioneert het best in een organisatie die snel groeit en inzet op verandering & innovatie. Je bent een vlotte communicator en je houdt van transparantie & openheid. Je bent een doorzetter en je gaat niet slapen vooraleer je klant tevreden is. Je wil jezelf graag verder ontwikkelen en doorgroeien door kritisch te zijn en zelf initiatief te nemen.

Je ambieert een leidinggevende functie & verantwoordelijkheid. Je vindt het oké om via een beurtrol op zaterdagvoormiddag te werken. Je spreekt vlot Nederlands en Frans. Je kan vlot werken met verschillende computerprogramma’s en denkt graag na over hoe processen op dat vlak efficiënter en vlotter kunnen verlopen.

Meer informatie: stuur een mail naar jobs@gravelart.be