Wij helpen je de mooiste buitenruimtes creëren

Opdat je outdoor living ten volle zou kunnen beleven, bieden wij innovatieve bodemproducten aan. 
Op deze manier willen wij onze planeet beter achterlaten dan wij die gekregen hebben.

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Zaakvoerder Chris Slabbinck startte in 2000 de handel in siergrind met welgeteld één soort op voorraad. Vandaag verwelkomt Gravelart klanten uit de Benelux en Frankrijk die bij ons kiezen uit meer dan 100 verschillende soorten siergrind, lava en een uitgebreid gamma andere tuin- en vijverproducten.

Wij geloven dan ook in groei en meer nog: wij beseffen dat groei verantwoordelijkheden met zich mee brengt. Daarom investeert Gravelart in zijn mensen, in zijn klanten en proberen wij de natuur ook terug te geven wat wij er van nemen.

Dat is geen geitenwollensokken-verhaal, nee, het is de enige manier waarop ondernemen nog kan. Daar zijn wij van overtuigd. Gravelart is gebouwd op professionals met een zwak voor flauwe woordspelingen. Elke dag opnieuw zetten wij ons beste steentje voor. Wij zijn niet bang om onszelf in vraag te stellen, integendeel, het maakt deel uit van ons DNA. Het past in onze no-nonsense mentaliteit. Zo geraken wij verder. Zo komen wij tot innovaties en laat dat nu net zijn waar Gravelart keigoed in is.

Build to last

De missie van Gravelart is niet zo maar een statement. Als bedrijf staan we achter deze missie en doen we er ook alles aan om zowel het socio-economische als het ecologische aspect van het bedrijf op een innovatieve en verantwoorde manier verder uit te bouwen. Wij willen het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen overstijgen, vandaar dat we spreken van BTL-ondernemerschap: ‘Build-to-last. We geloven erin een verschil te maken in de wereld waarin we bouwen voor toekomstige generaties. We hebben namelijk maar één planeet en die moet blijven meegaan.

Gravelart is als organisatie niet alleen verantwoordelijk voor zijn medewerkers, maar ook voor iedereen die betrokken is bij het proces van A tot Z. Door hier rekening mee te houden kunnen we ons steentje bijdragen, want duurzaam meerwaarde creëren is nu eenmaal waar Gravelart voor gaat.

Build to last
Build to last
Build to last
Build to last