Gravelart. Wij verzetten bergen.

Gravelart staat voor advies, expertise en innovatieve producten voor de groensector. In onze vestigingen in Zedelgem en Wevelgem kan je terecht voor onder meer siergrind, breuksteen, grindmatten, funderingsmaterialen, schors, lava, zuivere teelaarde, compost, grasdallen, vijvermateriaal en substraten.

Gravelart levert aan huis of op de werf en dit bijna altijd binnen de 24 uur, ongeacht de hoeveelheid of locatie. Los gestort, big bags of zakgoed. Alles kan.

En ideeën opdoen, dat doe je in onze inspiratietuin.

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Zaakvoerder Chris Slabbinck startte in 2000 de handel in siergrind met welgeteld één soort op voorraad.

Vandaag verwelkomt Gravelart klanten uit de Benelux en Frankrijk die bij ons kiezen uit meer dan 100 verschillende soorten siergrind, lava en een uitgebreid gamma andere tuin- en vijverproducten.

Wij geloven dan ook in groei en meer nog: wij beseffen dat groei verantwoordelijkheden met zich mee brengt. Daarom investeert Gravelart in zijn mensen, in zijn klanten en proberen wij de natuur ook terug te geven wat wij er van nemen.

Dat is geen geitenwollensokken-verhaal, nee, het is de enige manier waarop ondernemen nog kan. Daar zijn wij van overtuigd. Gravelart is gebouwd op professionals met een zwak voor flauwe woordspelingen. Elke dag opnieuw zetten wij ons beste steentje voor. Wij zijn niet bang om onszelf in vraag te stellen, integendeel, het maakt deel uit van ons DNA. Het past in onze no-nonsense mentaliteit. Zo geraken wij verder. Zo komen wij tot innovaties en laat dat nu net zijn waar Gravelart keigoed in is.